Cleans tilbyder

Bæredygtige måtteløsninger

Bliv B2B kunde, Partner eller Grossist til Cleans og få adgang til et udvalg af entrémåtter, logomåtter, gummimåtter, modulmåtter og mere.

Bliv B2B Kunde

FAQ

Hvorfor købe sine måtter frem for leje?

Hos Cleans forhandler vi bæredygtige måtteløsninger og udvikler nye produkter med fokus på genanvendelse, således klimaet kommer i første række.

Det findes beregninger på, at vi ved at eje vores måtter kan formindske vores aftryk betydeligt. Ved at fjerne transporten frem/tilbage fra vaskeriet opnår vi den største Co2 besparelse.

Trods måtteleverandører på leje-markedet forsøger at erstatte den fossildrevne kørsel med el-transport — samt vaskeri metoder med genanvendt vand, er der stadig en langt større besparelse ved at eje sine måtter frem for at leje.

Fordele med en bæredygtig måtte?

Transport besparelse

For at opnå en større Co2 besparelse på sine måttevalg skal man følge et enkelt princip/slogan: "Lad Måtten Ligge" (LML).

En aktiv måtteservice med periodisk bytte har en kostfuld transport til/fra et vaskeri forbundet med sig — en service aftale som denne indebærer typisk 24-48 skift per år.

Ved at vedligeholde en måtte på sin plads, kan vi minimere vores aftryk der ellers er forbundet ved traditionalle leje-vaske aftaler på måtter, så som kørsel og vask.

Genanvendte materialer

Herudover, tilbyder vi måtteprodukter fremstillet af materialer fra genanvendelse så som PET (plastikflasker) og naturgummi (gamle bildæk).

Disse tiltag udgør en bæredygtig måtteløsning.

Hvem kan købe Cleans bæredygtige måtteløsninger?

Vi forhandler vores måtteløsninger til alle: B2C, B2B og B2G.

Er du B2B eller B2G kunde så har vi samlet information om adgang her.

Hvordan får jeg adgang til Cleans' udvalg af måtteløsninger som virksomhed?

Køb ind til din virksomhed, bliv partner eller grossist.

Først, skal du Bliv B2B kunde ved at indsende dine oplysninger.

Herefter får du adgang til fordelagtige priser baseret på volume. Disse fordele får du adgang til via din unikke profil.

Hvordan anbefaler I at måtterne bedst vedligeholdes?

Kort sagt, anbefaler vi alm. støvsugning når måtten er tør, samt periodisk vask med vand el. tæpperensning når behovet opstår.

På denne måde formindsker vi vores aftryk fordi måtterne ikke til vaskeri.

De fleste af vores kunder har lavet en aftale med deres rengøringsfirma eller klarer selv den daglige vedligeholdelse.

Her finder du mere information og rådgivning til vedligeholdelse af måtter.