Historie

Historien bag virksomheden Cleans ApS – Environmental Matting

Vores historie

Cleans er en virksomhed, der er i fuld gang med, at revolutionere markedet indenfor måtteservice i Danmark. Målet er en mere bæredygtig og billigere løsning end de allerede eksisterende løsninger. Tanken blev grundlagt af CEO Stephan Lundtoft Nielsen i april 2017, der har været gulvmand i over 30 år

Stephan mente, at måtteservice-markedet var attraktivt for kunderne – uden at de selv vidste det. Ganske få ved nemlig, at i Danmark udgør måtteservice alene en årlig økonomi på omkring 2 milliarder, men at markedet på nuværende tidspunkt styres af få spillere, som har trukket priserne op på servicen, og virksomheder betaler dyrt for måtteleje.

Det så Stephan som en mulighed for at starte en virksomhed, der kunne konkurrere på andre og forskellige parametre: Bevise at der kan opnåes store besparelser ved at eje fremfor leje.

Jeg ville starten virksomhed, der lagde stor vægt på at finde unikke løsninger til vores kunder, hvor jeg både kunne tilbyde eje og leje. Løsninger, som skabte værdi i samspillet mellem produkternes effektive funktion, med fokus på at udnytte de synergieffekter, der er opnålige ved at levere en korrekt måtteløsning, som samtidig sikrede kunder, gæster og personale et godt indeklima – og som tager hensyn til naturen. En måtteløsning fra Cleans ApS skulle give mine kunder og deres kunde et nemt valg til at kunne se forskellen allerede i deres entré“, Stephan Lundtoft Nielsen, CEO i Cleans ApS.

Stephans drøm blev kun mulig, fordi Cleans ApS etablerede et strategisk struktureret samarbejde med en af verdens førende gulvfabrikanter – Forbo Flooring Systems – der har en flot CSR-profil indenfor genanvendelige materiale. De tilbød Cleans ApS eneret på forhandling til DK indenfor B2B segmenter rengøringsselskaber og det offentlige og B2G.

1. januar 2018 blev virksomheden en realitet som  og etablere sig som anpartsselskab

Nu er målet at blive Danmarks førende bæredygtige måtteservice!

Vores formål

Hvorfor adskiller vi os fra vores konkurrenter? På grund af vores unikke løsning om at tilbyde eje fremfor leje!

Vi mener rengørings- og gulvbranchen primært har valgt at lægge fokus på sine allerede eksisterende kerneprodukter, såsom traditionelle gulv- og rengøringsløsninger ved leje af måtte og undervurderer – og måske endda underkender kundens behov – og den store værdi, der ligger i at kunne opsamle snavs og fugt allerede ved indgangspartiet.

Når gulv- og rengøringsfirmaer har valgt at give tilbud på deres service, er måtteservicen ofte blevet et sekundært produkt. Markedet for måtteservice har været domineret af nogle få store udbydere, samt nogle speciale leverandører, der konkurrerer indbydes udelukkende på pris – desværre.

Vores formål er derfor at gøre op med den tankegang – snavs skal under ingen spredes mere end højst nødvendigt af hensyn til arbejds- og indeklima, og vi har valgt at tilbyde at eje  en effektiv måtte som kan renses på stedet som en bæredygtig løsning. oveni tilbyder mulighed for tilkøb af våd- og tørstøvsuger, således at vores kunder selv kan vælge at holde måtten ren, eller vælge at deres rengøringsselskab  uden at være nødt til at sende måtten på vaskeri.

Velkommen til en bæredygtig måtteløsning , med store besparelser til følge.

Vidste du at… 

Vores fokus er at optimere og tilbyde vores nuværende og kommende kunder den mest effektive og fleksible måtteløsning i Danmark? Vores mål er at opnå den største besparelse i kombination med, at du stadig får et kvalitetsprodukt – og ikke blot en kortsigtet “nu og her”-løsning.

Cleans tilbyder markedets bedste og mest miljøvenlige måtteservice, som sikrer dig stor besparelse på produktet samtidig med troværdig og professionel rådgivning? Vi tilbyder måtteløsninger på dine vilkår –

eje fremfor leje –  Vores løfte – dit valg.