Indgangsmåtter med unik gulvservice i hele måttens levetid

Indgangsmåtter med unik Gulvservice i hele måttens levetid.

Indgangsmåtter er vigtige i moderne bygninger, da de mindsker vedligeholdelsesomkostningerne, hjælper med at holde bygningen i præsentabel stand hele dagen og bevare interiøret mod slitage og tilsmudsning. Indgangspartiet er desuden det første, dine kunder ser.

Professionelle indgangspartier til virksomheder.
Vi leverer  effektive professionelle måttesystemer til virksomheder DK.  Vi tilbyder at skabe det perfekte indgangsparti  tilpasset til forskellige behov. Vi er specialister med mange års erfaring fra Gulv- og rengøringsbranchen, som sikre dig den korrekte rådgivning.

Du får et indgangsparti af høj kvalitet der på effektiv måde reducere omkostningerne til rengøring, reparation og vedligeholdelse. samt sikre du dine kunder et forbedret indklima.

Vi tilbyder unikke gulvløsninger i høj kvalitet, som via slidstyrke og designfinish sikrer de bedste løsninger på hvert trin af bygningens livscyklus, fra specifikation til montering af det færdige gulv. Vi servicerer erhvervskunder der ønsker en ny flot entre, der forbliver pæn i mange år.  Rens dine måtter  på stedet, med store besparelse tilfølge.

Vink farvel til dyre og længerevarende abonnement aftaler. Vores service sparer dig for mange penge. Vi bryder traditionelle vaskecyklus, undgår ekstra kørsler, tørretumbler og en masse energi. Vi bruger minimalt kemi, og kun svanemærket produkter, vi spare miljøet for en masse CO2 som du kan trække fra i dit regnskab.

Har du et Rengøringsselskab, tilbyder at servicere dine kunder direkte igennem din egen hjemmeside. Du får et link og en login , hvor du kan beregner besparelser du kan give dine kunder. Hjemmesiden giver dig et overblik over alle dine kunders måtteservice.  og en direkte mulihed for at bestille de nyeste og efffektive måtter. Du får dit eget årshjul, med kalender hvor du kan følge dine kundes måttebehov. og renholdelseaftaler.

Vi klare det hele for dig.  Vi giver dig og dine kunder en REN VELKOMST.

Mvh.

Gulvservice

Unik Måtte- og Gulvservice

 kontakt os på info@renvelkomst.dk  eller ring 70 20 20 01 for ydeligere information.