Løsninger


Her kan du læse om Ren Velkomsts løsninger, og hvilke virksomheder vi allerede har samarbejdet med.


Eksempler på vores løsninger

En flot entrémåtte giver et godt førstehåndsindtryk hos dine kunder, og en Coral-måtte sparer dig samtidig penge på rengøringen.

Coral: Entrémåtter af genvundet materiale

Spar op til 70% på vedligeholdelsesomkostninger!

Cleans måtter fjerner op til 94 % af al snavs og fugt fra udemiljøet fra at blive slæbt ind i bygningen og inde miljøet. Dette mindsker igen rengørings- og vedligeholdelsesomkostningerne med over 64%.  bl.a forhandler vi Coral, som er det eneste entrémåtter i verden, der har fået miljøklassificeringen BRE A+.

Disse entrémåtte i tekstil, der udelukkende består af genvundet materiale, er Forbo alene om at fremstille i Europa. Garnet af polyamid er fremstillet af genvundet industri- og husholdningsaffald, bl.a. benyttes kasserede fiskenet og genvundne PET-flasker. Kun bagsiden er et “nyt” produkt, men Forbo arbejder på også at udvikle en bagside af genvundet materiale.

Eksempler fra Cleans’ kundeportefølje opdateres nedenfor.Jeg kan kun anbefale at skifte måtteleverandør til Ren Velkomst med deres nye bæredygtige alternativ.  Måtterne er virkelig effektive, og vi har valgt Stephans måtteløsning, da den giver os en kraftig forbedring i forhold til den traditionelle vaskemåtte, vi har i dag.

Udover at jeg nu har mindre snavs og sjap i min forretning, sparer jeg tid på rengøringen og har mere tid til kunderne – og jeg sparer over 2.000,00 kr. hvert år på at eje egen måtte frem for at leje.