Coral Click

Coral Click er et usædvanligt alsidigt modulært indgangsmåttesystem, som kan monteres på stedet. Fliserne klikkes enkelt sammen med det indbyggede låsesystem ved hjælp af en hammer. Fliserne er 23,9 x 23,9 cm store. Hver kasse indeholder 24 fliser, som svarer til at kunne dække en flade på 1,37 m².

Fem af de mest populære Coral Brush farver tilbydes som standardindlæg. Derudover tilbydes en almindelig PVC-flise (7828/7838), som kan bruges til udfylding i måttegrave, eller som almindelig måtte, hvor den vil fjerne grov snavs fra skosålerne.

● Usædvanligt nemt at klikke og håndtere
● Fås i 12 mm & 17 mm tykkelse
● Lukket struktur for at forhindre skohælen i at gå gennem materialets overflade
● Coral Brush indlæg er 100% ECONYL® genanvendt garn
● Matcher Coral Brush banevare- og flisekollektioner
● Bred vifte af monteringsmuligheder for æstetiske udtryk

7820/7830/7870/7880 vulcan black

Tykkelse 12 mm / 17 mm
Længderetningen 24 cm x 24 cm
LRV 8%
  • Slitage i erhverv - høj
  • Brandklassificering

Coral entrémåtter

Indgangsmåtter er vigtige i moderne bygninger, da de reducerer vedligeholdelsesomkostningerne, hjælper med til at holde bygningen i præsentabel stand hele dagen og beskytter interiøret mod slitage og tilsmudsning. Indgangspartiet er desuden det første dine gæster ser

Forbo Coral er en effektiv, stilfuld, brandhæmmende løsning med en lang levetid også i områder med intens trafik. Hvad enten det er regn, sne, sand eller snavs så holder Coral det udefra udenfor. Coral er nem at integrere i enhver grundplan. Resultatet er en barriere mod snavs og fugt, som kombinerer funktionalitet, sikkerhed og et stilfuldt look.

Coral er markedsleder inden for tekstile entrémåtter, og har været det gennem de seneste 50 år. Coral tilbyder i dag flere valgmuligheder end nogensinde før. Hver enkelt kollektion er udviklet med forskellige egenskaber til at håndtere smuds, fordi hvert eneste indgangsparti er unikt og har forskellige krav.