Coral Luxe

Coral Luxe har en tyk luv og et luksuriøst look. Det gør, at den ikke ligefrem ligner en traditionel måtte, men er i virkeligheden den perfekte afskrabningsløsning til områder med let til medium belastninger, hvor udseendet er topprioritet. Den er særlig velegnet til indgange, korridorer og receptioner. Dens luksuriøse fornemmelse og udseende kombineret med dens funktionalitet gør, at den passer godt til andre tæppebelægninger i bygningen.

Coral Luxe-sortimentet består af 6 forskellige måtter med sort som base, blandet med trendy farver.

2901 diamond

Tykkelse 8,5 mm
Længderetningen 20 m x 205 cm
20 m x 185 cm
20 m x 105 cm
135 cm x 205 cm
105 cm x 155 cm
Vægt/luvhøjde 5,5 mm
NCS S 8502-B / S 2000-N
LRV 2%
  • Slitage i erhverv - moderat
  • Brandklassificering

Coral entrémåtter

Indgangsmåtter er vigtige i moderne bygninger, da de reducerer vedligeholdelsesomkostningerne, hjælper med til at holde bygningen i præsentabel stand hele dagen og beskytter interiøret mod slitage og tilsmudsning. Indgangspartiet er desuden det første dine gæster ser

Forbo Coral er en effektiv, stilfuld, brandhæmmende løsning med en lang levetid også i områder med intens trafik. Hvad enten det er regn, sne, sand eller snavs så holder Coral det udefra udenfor. Coral er nem at integrere i enhver grundplan. Resultatet er en barriere mod snavs og fugt, som kombinerer funktionalitet, sikkerhed og et stilfuldt look.

Coral er markedsleder inden for tekstile entrémåtter, og har været det gennem de seneste 50 år. Coral tilbyder i dag flere valgmuligheder end nogensinde før. Hver enkelt kollektion er udviklet med forskellige egenskaber til at håndtere smuds, fordi hvert eneste indgangsparti er unikt og har forskellige krav.