Coral t32 Marine

Coral T32 Marine er en modificeret version af Coral T32, som lever op til kravene iht. International Maritime Oranisation (IMO) til offshore brug.

Garn og bagside er specielt udviklet for at imødekomme de strenge krav mht. røgudvikling og brandmodstandsdygtighed som strandareden kræver for at kunne opnå IMO-Wheelmark-certificeringen.

Coral Marine T32 kan derfor anvendes på alle typer skibe og lignende offshore områder, hvor Wheelmark certificeringen er et krav.

320999200 graphite

Tykkelse 7 mm
Længderetningen 25 m x 200 cm

Coral entrémåtter

Indgangsmåtter er vigtige i moderne bygninger, da de reducerer vedligeholdelsesomkostningerne, hjælper med til at holde bygningen i præsentabel stand hele dagen og beskytter interiøret mod slitage og tilsmudsning. Indgangspartiet er desuden det første dine gæster ser

Forbo Coral er en effektiv, stilfuld, brandhæmmende løsning med en lang levetid også i områder med intens trafik. Hvad enten det er regn, sne, sand eller snavs så holder Coral det udefra udenfor. Coral er nem at integrere i enhver grundplan. Resultatet er en barriere mod snavs og fugt, som kombinerer funktionalitet, sikkerhed og et stilfuldt look.

Coral er markedsleder inden for tekstile entrémåtter, og har været det gennem de seneste 50 år. Coral tilbyder i dag flere valgmuligheder end nogensinde før. Hver enkelt kollektion er udviklet med forskellige egenskaber til at håndtere smuds, fordi hvert eneste indgangsparti er unikt og har forskellige krav.