Ren Velkomst ApS åbner kontor i NOVI Forskerpark

Tirsdag 20. februar 2018

Iværksættervirksomheden Ren Velkomst ApS har fået kontor i NOVI Forskerpark pr. 1. februar 2018.

Fra Pandrup Erhvervspark til iværksætterunivers
Ren Velkomst startede ud som en idé med at sælge bæredygtige gulvmåtter til virksomheder, men projektet blev hurtigt meget større.

”Det er fint, at man kan købe en bæredygtig gulvmåtte, men særligt virksomheder vil gerne have en renseservice med i købet. Det skal vi kunne tilbyde dem, hvilket er hele årsagen til, at vi nu er i gang med at udvikle en salgsapp til service- og rengøringsbranchen”, siger CEO Stephan Lundtoft Nielsen.

Derfor er Ren Velkomsts tilknyttede softwareingeniør i gang med at udvikle en app, hvor rengøringsselskaberne nemt kan bestille måtter hos potentielle kunder, de kommer hos, der udtrykker interesse.

På grund af udvikling af app var iværksætter- og udviklingsmiljøet på NOVI oplagt for Ren Velkomst som ny base, foruden at virksomheden i forvejen havde etableret et samarbejde med Nilfisk og AAU, der også trak.

En bæredygtig fremtid
Ren Velkomst er grossist på gulvmåtter, som virksomheden Forbo Flooring Systems producerer. Måtterne er lavet af fiskegarn og genanvendt plastik og udarbejdet ud fra en bæredygtig tankegang om vugge-til-vugge – når produktet er slidt op, kan materialet genanvendes til nye produkter.

Dette bæredygtige er en del af det sortiment, som har gjort Forbo Flooring Systems til en verdensvirksomhed, der leverer til virksomheder og private i mere end 32 lande og har mere end 3000 ansatte. Derfor er Forbos Coral-måtter er et af de produkter, Ren Velkomst vil være med til at udbrede til danskerne, fordi rent praktisk adskiller måtterne sig fra andre gulvmåtter ved, at de opfanger op til 94 % skidt, inden det kommer ud på gulvet og sparer gulvet for slitage. Måtterne skal dog stadig – som alt andet – rengøres.

I den forbindelse samarbejder Ren Velkomst med Nilfisk og AAU, som også har til huse i NOVI, om at udvikle en effektiv robot støvsuger, som både kan støvsuge våde og tørre flader – for eksempel gulvmåtter.

Formålet er, at man kan rengøre måtten på stedet og derved slipper man for at skulle sende den på vaskeri. ”Det sparer ikke alene miljøet på den måde, det sparer også vores kunder for tid og mange penge på efterfølgende rengøring – for at slet ikke at tale om besparelse på C02, der er sparet ved, måtterne ikke skal sendes på vaskeri, men i stedet kan rengøres direkte på stedet”, siger CEO Stephan Lundtoft Nielsen.

Ved at flytte til NOVI er Ren Velkomst derfor begyndt at tage de første små skridt for en bæredygtig fremtid!

Yderligere information

For yderligere information kontakt kommunikations- og salgskoordinator Jeanne Wislund Hansen på tlf. 24 75 20 01 eller mail: jh@renvelkomst.dk

Web
www.renvelkomst.dk
www.forbo.com/flooring/da-dk/