Ren Velkomst bliver medlem af NBE!

Mandag, 5. marts 2018

Ren Velkomst ApS melder sig ind i Nordjyllands bæredygtige erhvervsnetværk NBEN: Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark.

Et grønt fællesskab
Det er nemt at komme til at sidde alene og ikke forstå hvordan, at man skal brande sin forretningsidé eller sælge ideen om bæredygtighed. For Ren Velkomst, som sælger bæredygtige gulvmåtter, var indmeldelsen i NBE derfor en god beslutning:

”Jeg havde deltaget i flere medlemsmøder hos NBE før, at Ren Velkomst blev indmeldt. Jeg var begejstret for hvordan, at man fik større indsigt i, hvad der rører sig i Nordjylland i forhold til grøn omstilling”, siger CEO Stephan Lundtoft Nielsen.

For Ren Velkomst betyder indmeldelsen i NBE derfor, at der i højere grad er sparring og støtte at finde blandt ligesindede virksomheder og kommuner, der også vægter bæredygtighed som en del af deres forretning.

Bæredygtighed er nemlig ikke bare ideologi og grøn omstilling – det skal også løbe rundt økonomisk.

Et bæredygtigt Nordjylland
Selvom økonomien spiller en stor del, er der dog heller ingen tvivl om, at det tjener et godt formål at være indmeldt i NBE.

Ifølge CEO Stephan Lundtoft Nielsen handler det i høj grad om, hvordan miljø og økonomi spiller sammen:

”Selvfølgelig vil jeg gerne tjene penge – det vil alle. Jeg vil bare gerne gøre det på en ordentlig måde, så jeg i sidste ende kan give en bedre miljøarv tilbage til for eksempel mine børn. I NBE finder jeg den sparring til hvordan økonomi og miljø ikke udelukker hinanden, men inkluderer hinanden.”

Indmeldelsen i NBE er derfor for Team Ren Velkomst også at tage en kasket på med en vision om et mere bæredygtigt Nordjylland – og i sidste ende en mere bæredygtig verden.

Kontakt
For yderligere information kontakt kommunikations- og salgskoordinator Jeanne Wislund Hansen på tlf. 24 75 20 01 eller mail: jh@renvelkomst.dk

Web
www.renvelkomst.dk
www.nben.dk