Cleans Service

Cleans tilbyder at rengøre dine måtter

Vi tilbyder også rens af måtter og anvender bæredygtige og effektive rense metoder.

Tæpper, måtter, træ, vinyl og  linoleums gulve bliver som nye med den nye rensemetode

Effektiv rengøring af gulve er resultatet af et patenteret “orbiterende” bevægelsesmønster. Kombineret med enkel håndtering og overraskende lavt lydniveau er Orbot en stor fordel for dig, kunder og rengøringspersonale.

Nøglen er de “orbiterende” rotationer som giver hurtig og fremragende rengøring og renovering på alle gulvtyper. Modsat traditionelle gulvmaskiner rengør Orbot helt i dybden – uanset hvor beskidt gulvet er.

Orbot har været en revolution siden maskinen kom på markedet i USA for nogle år siden. Siden har Orbot spredt sig og sælges i dag via forhandlere over hele verden. Orbot er et af de få produkter, der kan ændre rutinen i en branche. Orbot gør rent hvor alle de andre giver op!

Orbot teknologien bruger kun vand (Eca vand), hvorved der opnåes en 100% bæredygtig rens. Eca vand er Hypochlorit aktiv vand, der renser og desinficere måtter og tekstiler, fjerne lugt og vira i en behandling til gavn for indeklimaet.

Husk, at måtterene vi forhandler holdes rene og pæne, blot ved støvsugning kan de med fordel renses på stedet. Periodisk rens forlænger måtternes effektivitet og levetid.

Ring 70202001 og få besøg af Cleans, næste gang du ønsker rens af alle former for gulve,- tæpper- og måtter. Vi sender gerne et tilbud der passer til dine behov.


En effektiv måtteløsning minimerer rengøringen

Hvad er dit behov? for måtter og effektiv vedligeholdelse af dine gulve? Passerer der mange mennesker igennem kontoret, skolen og din entré ?

Behovet er forskelligt – det ved vi hos Cleans.

Derfor tilbyder vi gerne en gratis og uforpligtende beregning ud fra dit behov og dine ønsker. Ønsker du besøg af en konsulent og yderligere rådgivning, kommer vi gerne på et uformelt og uforpligtende besøg.

Kontakt din gulv- og måttespecialist på tlf. 70202001 eller send en mail på info@cleans.dk

Renholdelsesservice betaler sig

Rengøring? Det slipper vi nok ikke helt udenom. Vi hjælper gerne med oplæring af eget personale til at rengøre alle former for gulve. Vinyl, linoleum, trægulve, tæpper og måtter.

Vi tager også gerne en snak med dit rengøringsselskab om vedligeholdelse og rengøring – og vi tilbyder muligheden for at købe både de nyeste rensemaskiner fra Orbot, Nilfisk og Rotowach.

Skiv eller ring gerne, vi hjælper gerne med råd og vejledning.

Vidste du, at…

Hvis du allerede har en lejeaftale på måtter

og du straks ønsker du at overgå til vores service, hjælper vi  gerne med opsigelse af nuværende aftale? Ved at tænke lidt anderledes vil du som indkøber og forbruger kunne gøre en stor forskel ved at overgå til de nye effektive og bæredygtige måtter og herved spare både på økonomi og miljøet. I Danmark leveres der mere en 15 mio. måtteskift pr. år ved traditionelle lejeaftaler.

Vores vision er at kunne nedbringe transport og miljøbelastningen med 75% til fordel for vores efterkommere.

Coral- og Waterhog måtter skal ikke vaskes på vaskeri, men rengøres på stedet!

De skal bare støvsuges, hvilket er oplagt, når resten af gulvet alligevel skal have en omgang – og  måttern kan støvsuges tørre såvel som fugtige.  Er måtten ved at være tør, ligger langt det meste sand og snavs løst i måtten og kan med fordel som bare vendes inden støvsugning.

Måtterne kan skylles eller spules ( ikke højtryk) med vand og tørre hurtig op,  har i egen vådstøvsuger kan måtterne med fordel støvsuges i våd tilstand.

Hvis du har en ekstern rengøringsaftale

vil denne i de fleste tilfælde altid også omhandle støvsugning, og kan blot udvides til perioderens. Vi tilbyder gerne koordinering af vedligeholdelse og renhold af dine måtter med dit rengøringsselskab. Vi har i forvejen rengøringsselskaber der allerede forhandler vores måtter.

Vi tilbyder rådgivning i hvordan i kan optimere indgangspartier til at opnå den mest effektive måtteløsning.

Målet er en fælles tanke at mindre rengørring kan opnås, blot ved at tænke anderledes.