Intern Salgs koordinator til Cleans ApS


Intern salgkoordnator til C L E A N S ApS

Elsker du at sælge? Har du erfaring med B2B og B2G? Og drømmer du om et mere bæredygtigt Danmark? Så har vi et af Danmarks mest meningsfulde salgsjob til dig!

Om os

Cleans ApS er en lille iværksættervirksomhed fra Pandrup. Som nu er klar  med en Go To Markedet strategi , hvor vi  sælger bæredygtige måtteløsninger til virksomheder, kommuner og regioner.

Vi er et lille og dynamisk team med kompetenceområder indenfor alt fra salg, marketing og forretningsudvikling – hvoraf din vil blive salg, rådgivivning via online møder og generelt at skaffe nye kunder til det øverige salgsteam.

 

Nogle af dine opgaver bliver:

  • Behovsafklaring:  Rådgive kunder om et korrekt måtteløsning, udfra deres behov
  • Præsentation af vores forretningsmodel online og udregne tilbud  for kunden
  • Lukke ordrer: Du kan få ordren fra idé til bestilling
  • Intern Salg-koordinator for salgsteam. vedligeholdes af ERP, CRM , Office 365 systemer, opdatering af priser  webshop i WooCommerce

Vores nye kollega – som vi ser dig:

  • VANT TIL AT SÆLGE: Du har erfaring med salg indenfor B2B
  • STRUKTURERET: Du booker og planlægger selv dine Onlinemøder, og det er vigtigt, at du kan holde overblik og at du selvstændigt kan komme fra A til B med en ordre
  • UDADVENDT: Du har nemt ved at tale med menneske
  • MENNESKEKENDER: Du forstår at sætte dig ind i din kundes behov og respekterer disse
  • RESULTATORIENTERET: Du brænder for at skabe resultater, der kan ses i kroner og øre
  • HABIL BILIST: Du har kørekort, du er vant til at køre bil – og du har egen bil, du kan stille til rådighed i stillingen. Hvis kunden ønsker et fysiks møde ud af huset

 – stillingen kan  delvis varetages via hjemmekontor, evt som et deltid eller som et flexjob i opstart -prøveperioden.

Det vigtigste er dog, at du har et stort drive, og virkelig brænder for at sælge Danmarks mest bæredygtige gulvmåtter – vores succes er din succes.

Hvorfor er vi din nye arbejdsgiver?

Vi kan tilbyde dig at blive en del af et dynamisk team og en erfaren salgsleder som chef, der både vil støtte, udvikle og udfordre dig til at blive en endnu bedre og skarpere sælger, end du allerede er – og vi har en back-end, som sørger for det administrative og papiret, så du bare skal udfolde dit vindende sælgertalent.

Vi lover dig rigeligt med faglige udfordringer – vores Kundetyper spænder fra den lokale kro til de største  kommuner – og vi er slet ikke i tvivl om, at du kommer til at få personlig udvikling også, samt får et stort netværk gennem os.

Ansøgning og kontakt

Vil du være en del af et dynamisk team med en bæredygtig vision? Så send os din ansøgning hurtigst muligt  på sn@cleans.dk – marker din ansøgning med

”Salgskoordinator” i emnefeltet.

Ansættelse snarest muligt og løn efter aftale.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt  på tlf. 24 75 20 01 eller e-mail: sn@cleans.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!