Har du et rengøringsselskab eller gulvfirma?

Så skulle du måske overveje at blive forhandler i gennem Cleans ApS.

Vi forhandler  Coral, Coral logo & Coral Click mondulsystem, M-A Matting logo og Waterhog, Vilda Komplette måtte program. også måtter til industri

Vi tilbyder dig Danmarks bedste og mest bæredygtige entrémåtter.

Vi yder prisgarant på alle vores produkter, og tilbyder både ekstern og intern renholdesaftaler i samarbejde med egne og erfarne rengøringsselskaber

Hvad får du?

Cleans ApS tilbyder professionelle måtte- løsninger til den billigste pris – og som rengøringsselskab får du både fortjeneste i salget, og i indtjeningen ved renholdesaftaler.

Hvordan?

De nye måtter/måttesystemer  tager op til 94% af snavs og skidt, som igen forlænger gulvet levetid reducerer rengøringsomkostninger. Og bruges de effektiv,  vil omkostninger kunne reduceres med over 64%. Det har stor betydning for at kunne konkurrere på rengøring.

Kunder, som allerede har måtteleje vil gerne spare penge og undgå, dyre og længerevarende abonnementer.

Som forhandler af Cleans måttesystemer får du altså adgang til at sælge et produkt, der kan åbne døren til nye kunder. Tilbyd dine kunder de nye effektive måtter fra Cleans. Dine kunder kan opnå store besparelser og modtage en professionel rådgivning og mere rengøring for pengene.

Cleans Service ApS

med mere en 30 år erfaring i gulv- og rengøringsbranchen.

Vi tilbyder alle former for gulv- og måtteservices.

Via en unik rengøringsmetode der gør rent på en helt ny måde – alle typer af  linoleum, vinyl, tæpper og måtter bliver som nye.

Vi gør rent med bæredygtighed i fokus,  med den nyeste  maskinteknologi, helt rent – kun vand (Eca).

Svanemærket rengøringsprodukter.

Se vores brochurer under PDF materiale

Medlemsskaber

Foruden vores ovenstående samarbejdspartnere, så er Cleans også medlem af flere forskellige organisationer med bæredygtighed på dagsordenen.

DRF – Dansk Rengøringsteknisk Forening

Dansk Rengøringsteknisk forening medvirker til nytænkning og fortsat udvikling indenfor rengøringsområdet, og søger medindflydelse på normer, vejledninger, sikkerhed og miljø, samt formidler erfaringer og ekspertise til alle vore medlemmer.

DRF arbejder målrettet for udvikling af bedre rengøringstekniske løsninger, og virker for en fortsat udvikling af de for vores område relevante lederuddannelser

NBE – Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling . Cleans er pt. passisv medlem

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark er et nordjysk netværk med ambition om at sætte Nordjylland i front i den grønne omstilling. NBE styrker nordjyske virksomheders konkurrenceevne gennem en målrettet indsats for miljø- og energimæssig bæredygtighed. Som et offentlig-privat netværk bygger NBE bro mellem det private erhvervsliv, det offentlige og ikke mindst vidensinstitutioner.