Stort rengøringsseminar i Billund – kom og hils på

Tirsdag, 13. marts 2018

Når Dansk Rengøringsteknisk Forenings forårsseminar i dag løber af stablen på Hotel LEGOLAND i Billund, er Ren Velkomst med som udstiller.

”Kunde/leverandør”-forholdet som tema
Dansk Rengøringsteknisk Forening holder 13.-14. marts seminar i Billund, hvor temaet er kunde og leverandør-forholdet i rengøringsbranchen.

Et spændende emne, eftersom næsten ingen har en virksomhed, uden at der også bliver gjort i et vist omfang – og relationen både imellem rengøringsselskab og endelig kunde, men også stadiet før det, leverandør til rengøringsselskaberne, er interessant.

Messen er derfor heller ikke noget lille set-up med både store navne som Mads Steffensen – vært på ’Mads & Monopolet’ med mere, coach og ekspert Jesper Bergstrøm, komikeren Jesper Dorset og kunstneren Lise Vestergaard til at styre showets gang, når der ikke er vidensdeling på standene.

Rengøringsselskaberne fortjener en god samarbejdspartner
Det er især det forhold, som Ren Velkomst i høj grad vægter, da rengøringsselskaberne er mere end bare en kunde – de er samarbejdspartnere. Samarbejdet handler om, at rengøringsselskaberne får lov at sælge gulvmåtter igennem Ren Velkomst som grossister – og i sidste ende, at den fælles kunde for Ren Velkomst og pågældende rengøringsselskab sparer tid og penge.

Derfor er netop den app, virksomheden har under udvikling, er til rengøringsselskaberne, således at de har mulighed for at bestille måtter over den til deres kunder, men hvor Ren Velkomst klarer de praktiske forhold som levering og lignende.

Målet med messen? Nyt netværk, nye relationer, nye samarbejder. Ses vi?

Kontakt
For yderligere information kontakt kommunikations- og salgskoordinator Jeanne Wislund Hansen på tlf. 24 75 20 01 eller mail: jh@renvelkomst.dk

Web
www.renvelkomst.dk
http://www.d-r-f.dk/arrangementer/seminar-foraar-2018.aspx