Webshop og Rådgivning om rengøring af gulve

WEBSHOP

RENGØRINGS- OG HYGIEJNELØSNINGER

Webshop og Rådgivning om rengøring af gulve, er en naturlig del af vores effektive måtteservices. REVOLUTIONERENDE DYBDERENGØRING, i

Unik rensemetoder og 100% Bæredygtig. ? ring 70202001 og hør nærmere. hvordan.

Sikkerere miljøer.

Renere gulve er sikrere gulve, og det er af mange grunde. Rengøring uden kemikalier betyder sikrere rengøringsprocedurer, forbedrer arbejdsvilkårene for medarbejderne og skaber samtidig sundere, kemikaliefrie miljøer for de besøgende. Gulve, der rengøres med Twister og vand, giver også øget skridsikkerhed.

Lavere miljøpåvirkning.

Fra 100% kemikaliefri daglig rengøring og polering til væsentligt at reducere behovet for forbrugsstoffer, Twister er en bæredygtig tilgang fra ethvert perspektiv. Bedre endnu, at skifte til Twister med det samme svarer til mindre affaldshåndtering, mindre administration og færre transporter.

Tænk grønt til daglig rengøring.

Vi vil have, at du altid skal tænke grønt, selvfølgelig, og uanset hvilken farve Twister-pude, du bruger, kan du være sikker på, at den faktiske rengøringsproces er så grøn som den kan være. De grønne puder er beregnet til daglig vedligeholdelse, men der er også puder til alt fra dyb rengøring til gulvsanering. Afhængigt af dine behov tror vi faktisk, at du vil sætte pris på alle farverne.