Environmental Matting

Hvad er det vigtigste vi har?

Familie og helbred står uden tvivl højt på de flestes prioriteringslister. Planet Jorden er her vi trives og skal have det godt. Udfordringer med klimaet er en kendsgerning med temperaturændringer som skal bremses. Vores aftryk er lig med de beslutninger vi tager i dag. Det tror vi godt de fleste ved og forsøger at efterleve på bedste vis. Spørgsmålet er — kan vi gøre mere for at bevare det som er vigtigt?

Hos Cleans handler det om sund fornuft

Da vi startede med at kigge ind i måttebranchen — favoriseret med måtte-leje aftaler, beregnede vi på en alternativ købe løsning med besparelser til følge. Økonomisk og aftryksmæssigt. Leje modellen på måtter kræver en vaskeordning, hvor de bliver kørt frem og tilbage med en typisk vaske cyklus på 3-4 gange om måneden.

Et større setup som kører sin gang hos mange virksomheder rundt omkring i verden. "Det fungerer fint, så hvorfor skal vi ændre på det?", "Problemet er løst og vi behøver ikke, at bruge mere tid på at tænke måtter", "Der kommer nogle engang i mellem og skifter vores måtter, så vi har ikke brug for en anden måtteløsning" er alle eksempler på, hvordan vi traditionelt har tænkt når det gælder entrémåtter.

I dag mærker vi en ændring

Virksomhederne og kommunerne kan godt se, at der er logik i at eje sine måtter frem for at leje. Ikke blot fordi det giver dem en økonomisk besparelse på forholdsvis kort tid, men også fordi at man bidrager med mindre belastning på miljøsiden. Den Co2 besparelse man kan opnå ved at vedligeholde sine måtter på stedet er med andre ord givet godt igen.

Udover at tilbyde måtteløsninger på en indkøbsordning, har vi hos Cleans også stor fokus på at tilbyde måtte der er fremstillet af genanvendte materialer. Vores ressourcer er vigtige, og det er vores planet også. For eksempel er vores udvalg af entrémåtter, logomåtter og gummimåtter fremstillet af et højt indhold af genanvendte plastikflasker og gamle bildæk.

Bidrager til FN's Verdensmål

Vi skal alle bidrage. De store udfordringer, vi står overfor i dag, er globale. Og det samme er konsekvenserne. Derfor er vi nødt til at løse udfordringer i fællesskab.